Italië · Sardinië

Chia Laguna *****

Omringd door kalme wateren, glooiende duinen, witte zandstranden en een lagune vol roze flamingo’s, ligt Chia Laguna op een prachtige locatie in het zuiden van Sardinië. Het resort bestaat uit verschillende delen. Tussen de uitlopers van de bergen en zee liggen de 240 kamers in cottagestijl van Hotel Village verspreid in de fraai aangelegde tuinen rond een nieuw zwembad. In het panoramische deel van de Hotel Village ligt Hotel Spazio Oasi: 34 kamers met schitterend uitzicht over het resort en de zee. Diegenen die op zoek zijn naar meer luxe kiezen voor de zeezichtkamers in Hotel Laguna met uitzicht op de lagune. Het Hotel Baia biedt moderne, comfortabele kamers met panoramisch uitzicht. Op 700 meter van het hotel ligt een fraai strand. Met tal van faciliteiten voor kinderen is Chia Laguna zeer geschikt voor gezinnen.

UW EXTRA 2020

  • Een kamer upgrade en vroege check-in/late check-out indien beschikbaar bij check-in.
  • Fruit op de kamer bij aankomst. Een Bio Aquam Circuit (120 min.) per persoon per verblijf.
  • Speciale aanbiedingen in bepaalde periodes.
  • Extra Familie Programma voordelen, zie pagina 6.

LOCATIE

Chia, ca. 55 minuten van de luchthaven van Cagliari (Elmas).

KAMERS

Hotel Village: 240 kamers in cottagestijl in koele pasteltinten, in verschillende types (o.a. met tuin, deluxe en voor gezinnen). Hotel Spazio Oasi heeft 34 kamers met fraai uitzicht en Hotel Laguna heeft 74 luxe uitgeruste kamers. Hotel Baia heeft 77 moderne kamers.

FACILITEITEN

9 restaurants (inclusief een speciaal kinderrestaurant), 8 bars, 4 zwembaden, kinderbad, Chia Natural Spa, tennisbanen, watersporten, shuttle naar het strand, plein met entertainment in de avonduren, kinderclub.

PRIJZEN 2020 VANAF

€ 1.129 tot € 2.240 p.p. inclusief 7 overnachtingen op basis van halfpension in een Prestige Parco tweepersoonskamer in Hotel Baia.