Indische Oceaan · Zanzibar

Zuri Zanzibar *****

Het duurzaam gebouwde Zuri Zanzibar is de juiste keuze als u eens iets anders wilt. De prachtige bungalows, suites en villa's liggen in rustige tuinen, naast een heerlijk privéstrand op het westen. Er zijn geen getijden op dit strand en dus kan er hele dag veilig worden gezwommen. Op het culinaire vlak biedt Zuri u een regenboog aan smaken, afkomstig uit Europa, Afrika, India en de Arabische wereld. De 'dining by design' service biedt u tal van opties, zoals romantisch dineren op het strand. Maua Wellness en het yogapaviljoen zijn de ideale plekken om uw lichaam en geest weer in balans te brengen. Zuri Zanzibar ligt op een fantastische locatie: recht tegenover Tumbatu Island waar schildpadden hun eieren leggen en vlak bij Mnemba Atoll Marine Park. Dit zijn twee van de beste duik- en snorkelplekken van Zanzibar. Aangesloten bij 'Design Hotels' met 'EarthCheck's Sustainable Design Gold' certificaat.

UW EXTRA 2020

  • Een kamer upgrade en vroege check-in/late check-out indien beschikbaar bij check-in.
  • Een welkomstdrankje. Een rondleiding door de kruidentuin van Zuri. Een afscheidsgeschenk.
  • Speciale aanbiedingen in bepaalde periodes.

LOCATIE

Kendwa, noordwestkust van Unguja, circa 60 minuten rijden van Stone Town en de luchthaven van Zanzibar.

KAMERS

55 bungalows, suites en villa's, de meeste met zeezicht. Bungalows (66 m2) met hangmatten, gezinsbungalows (132 m2) en suites, sommige met jacuzzi. Villa's met 2 of 3 slaapkamers, een stukje privéstrand en een jacuzzi.

FACILITEITEN

3 restaurants, 4 bars, dining by design, infinity pool (32 m), Maua wellnesscentrum met beauty salon en 3 massageruimtes, yogapaviljoen, buitengym, kruidentuin met meditatieplekken, watersporten en duikcentrum.

PRIJZEN 2020 VANAF

€ 1.442 tot € 2.165 p.p. inclusief 7 overnachtingen op basis van halfpension in een tweepersoonskamer bungalow in de tuin. All-inclusive toeslag beschikbaar.