Seychellen · Félicité Island

Six Senses Zil Pasyon *****

Geheel in de Six Senses-traditie – het creëren van uitzonderlijke ervaringen voor gasten, op de mooiste plekken ter wereld – ligt Six Senses Zil Pasyon op een van de meest ongerepte eilanden van de Seychellen: het privé-eiland Félicité (2,6 km2).

De 30 villa's liggen verspreid over een derde van het eiland, de rest is overgelaten aan de natuur. Elke villa heeft veel privacy, uitzicht op de oceaan en een eigen infinity pool.

Er zijn zes eet- en drinkgelegenheden op het eiland, diverse sport- en ontspanningsfaciliteiten waaronder geweldige snorkellocaties, drie maagdelijke stranden en een groot resortzwembad.

Hoogtepunt van elk Six Senses-resort is de spa en deze is geen uitzondering, gelegen op 1765 m2 rotskust direct aan de oceaan. Kinderclub Trouloulou organiseert leuke activiteiten voor de jongere gasten.

UW EXTRA 2020

  • Een kamer upgrade en vroege check-in/late check-out indien beschikbaar bij check-in.
  • Een massage (50 min.) voor 2.
  • Speciale aanbiedingen in bepaalde periodes.

LOCATIE

Félicité, 55 km noordwestelijk van de luchthaven van Mahé, 20 min. per helikopter of een korte boottocht van de nabijgelegen eilanden La Digue en Praslin.

KAMERS

30 villa's, 1 residentie met 3 slaapkamers en 1 residentie met 4 slaapkamers. Elke villa biedt optimale privacy, oceaanzicht, infinity pool, groot zonnedek, dineren buiten, privéwijnkelder en butler (G.E.M.).

FACILITEITEN

6 eet- en drinkgelegenheden, 1 resortzwembad, Six Senses Spa, fitnesscentrum met personal trainer, yoga, Experiences Centre met activiteiten en bootexcursies, jeu-de-boules baan, boetiek, kinderclub (4-12 jr).

PRIJZEN 2020 VANAF

€ 5.733 tot € 10.584 p.p. inclusief 7 overnachtingen met ontbijt in een tweepersoons hideaway villa met privézwembad. All-inclusive toeslag beschikbaar.