Malediven · Noonu Atoll

Soneva Jani *****

Soneva's beroemde ecologisch verantwoorde resort omvat een verzameling duurzaam gebouwde villa's, verspreid over vijf eilandjes in een kristalheldere lagune. Elke villa heeft een privézwembad en 'Mr. or Ms. Friday' butlerservice.

Dineropties zijn even divers als indrukwekkend, variërend van gourmandische hoogstandjes uit vele culturen en cuisines, organische gerechten en een simpele barbecue tot romantische escapades.

Het resort biedt talrijke activiteiten zoals natuurwandelingen, spabehandelingen en picknicks. Maar ook watersporten, duiken, tennis, dolfijncruises en fietstochten.

The Den is het domein van de kinderen, waar zij kunnen spelen en deelnemen aan activiteiten op en rond het eiland zoals snorkelen, tuinieren en de bescherming van schildpadden.

UW EXTRA 2020

  • Vroege check-in/late check-out indien beschikbaar bij check-in.
  • Een massage (60 min.) voor 2. Sunset cocktails en hapjes voor 2 op de catamaran-netten van The Gathering Bar.
  • Speciale aanbiedingen in bepaalde periodes.

LOCATIE

Medhufaru lagune, Noonu Atoll, 40 minuten per watervliegtuig van luchthaven Velana (Malé).

KAMERS

24 villa's boven het water: 18 villa's met 1 slaapkamer, 4 villa's met 2 slaapkamers en 2 villa's (1 van 555 m2 en 1 van 1066 m2) met 3 slaapkamers. Island villa (1424 m2) met 4 slaapkamers binnenkort beschikbaar. Alle villa's hebben een zwembad en butlerservice. Watervilla's hebben een verschuifbaar dak voor sterrenkijken, sommige hebben een waterglijbaan. Villa's met 3 of 4 slaapkamers hebben een fitnessruimte.

FACILITEITEN

5 restaurants (1 met open keuken, 1 op het strand), Peruviaans restaurant boven het water, bar, wijnproeflokaal en –kelder, Soneva Spa met behandelruimtes, sauna en stoombad, gym, yogapaviljoen. Tennis, watersporten, PADI-duikcentrum, openluchtbioscoop, sterrenwacht met dinerterras, fietsen, boetiek en galerie, kindercentrum The Den.

PRIJZEN 2020 VANAF

€ 8.054 tot € 15.048 p.p. inclusief 7 overnachtingen met ontbijt in een tweepersoons water retreat met 1 slaapkamer. All-inclusive toeslag beschikbaar.