Malediven · Haa Alif Atoll

JA Manafaru *****

JA Manafaru ligt op een privé-eiland van ruim 14 ha met heerlijk zachte zandstranden, weelderig groen en helderblauw water – ontspannen gaat hier echt vanzelf! Er zijn drie zwembaden, een PADI 5-sterren duikcentrum, een watersportcentrum en tal van activiteiten, entertainment en kinderclubs. Stellen kunnen genieten van een paradijselijke vakantie en voor gezinnen zijn er ruime strandvilla's met meerdere slaapkamers. De Calm Spa heeft alles te bieden voor verjonging, verfrissing of simpelweg ontspanning. En in zeven restaurants neemt men u mee voor een culinaire reis naar alle werelddelen. Winnaar van meerdere 'World Travel Awards'.

UW EXTRA 2020

  • Een upgrade van Beach Bungalow naar Sunrise Water Villa en van Sunrise Water Villa naar Sunset Water Villa en vroege check-in/late check-out indien beschikbaar bij check-in.
  • Chocolade, delicatessen en een fles champagne bij aankomst. Een sunset dolfijncruise per persoon per verblijf (niet privé). Afscheidsgeschenk.
  • Speciale aanbiedingen in bepaalde periodes.

LOCATIE

Op het noordelijkste puntje van Haa Alif Atoll, 75 minuten per watervliegtuig van luchthaven Velana (Malé).

KAMERS

84 bungalows, suites en villa's met privézwembad, direct aan het strand of op palen boven het water. Strandvilla's met een massagepaviljoen buiten, de Royal Island Suites met 2 of 3 slaapkamers, eigen sauna, stoombad, sparuimte en eetkamer.

FACILITEITEN

7 eet- en drinkgelegenheden, 3 zwembaden, Calm Spa met 10 behandelruimtes en een salon, yogapaviljoen, tennisbanen, strandvolleybal en -voetbal, 5-sterren PADI en SSI-gecertificeerd duikcentrum, watersportcentrum, fitnesscentrum, marine-researchcentrum Seatopia en 2 kinderclubs.

PRIJZEN 2020 VANAF

€ 3.937 tot € 6.333 p.p. inclusief 7 overnachtingen met ontbijt in een tweepersoons beach bungalow met privézwembad. All-inclusive toeslag beschikbaar.