Indonesië · Bali

COMO Shambhala Estate *****

Dit bekroonde wellnessresort op Bali hanteert een unieke holistische aanpak. De weldadige behandelingen van een traditionele spa worden verweven met een persoonlijk wellness-programma.

Er zijn experts in verschillende disciplines, van yoga tot Ayurveda en meer. Zij stellen een persoonlijk programma voor u samen - of het nu om fitness, detox, stressmanagement, gewichtsverlies of iets anders gaat - en kiezen specifieke behandelingen voor u in combinatie met een speciaal afgestemd voedingsschema en dagelijkse activiteiten als yoga, wandelen met een gids, meditatie of zelfs ontdekkingstochten per fiets.

Kinderen tot 16 jaar zijn welkom in de villa’s en grotere accommodaties.

UW EXTRA 2020

  • Een kamer upgrade en vroege check-in/late check-out indien beschikbaar bij check-in.
  • Welkomstdrankje en wellnesskoekjes. Een wellness consult voor 2, eenmaal per verblijf.

LOCATIE

Ubud, 90 minuten van de luchthaven van Bali.

KAMERS

21 kamers en suites in 5 residenties, elke residentie heeft een zwembad en faciliteiten voor gasten. Retreat Villa’s met 1 slaapkamer en privézwembad en Retreat Villa’s met 2 verdiepingen en 2 slaapkamers (waarvan 1 met eigen ingang), privézwembad en woon- en eetkamer. 4 Private Villa’s met 2 of 3 slaapkamers en een privézwembad en er zijn residenties, uitsluitend bestemd voor gezinnen en/of groepen.

FACILITEITEN

2 restaurants, holistische COMO Shambhala spa, yoga- en pilatesklassen, consulten voor persoonlijke wellness met experts in holistische gezondheid en welzijn van het resort. Dagelijkse activiteiten, jungle gym, hydrotherapiebad en fitnesslessen.

PRIJZEN 2020 VANAF

€ 2.292 tot € 2.490 p.p. inclusief 7 overnachtingen met ontbijt in een tweepersoonskamer met tuinzicht.