Thailand · Hua Hin

Chiva-Som *****

Chiva-Som, wat ‘toevluchtsoord van het leven’ betekent, is een wereldwijd erkende en veelvuldig bekroonde wellnessbestemming.

Dit resort met tropische tuinen (28.000 m2) en slechts 54 kamers heeft als doel u totale ontspanning, harmonie en welzijn te bieden. Dit wordt gerealiseerd door u een programma op maat aan te bieden met de beste faciliteiten en behandelingen, afgestemd op uw persoonlijke doelen.

De recent gerenoveerde faciliteiten omvatten ruim 70 behandelkamers, een kinesthetische studio, gym, Watsu pool, floating pool, binnen- en buitenzwembaden, sauna, stoombad, jacuzzi en Kneipp-bad.

De bekroonde spa-cuisine serveert gerechten met organische producten uit de tuin van het resort en levert het bewijs dat voedzaam eten met weinig calorieën nog altijd heerlijk kan zijn. Culinair genieten kan in een van de twee uitstekende restaurants. Voor gasten ouder dan 16 jaar.

THE VACATION COLLECTION EXTRA'S

  • Een kamer upgrade en vroege check-in/late check-out indien beschikbaar bij check-in.
  • Een geschenk (thema: voeding).

LOCATIE

Hua Hin, circa 3 uur rijden van de luchthaven van Bangkok.

KAMERS

54 kamers om uit te kiezen. De Ocean kamers en suites in warme, natuurlijke kleuren en materialen hebben een terras of balkon. De Thai Pavillion Suites liggen in de tropische tuinen. Elke kamer heeft butlerservice.

FACILITEITEN

2 wellness cuisine restaurants, binnen- en buitenzwembaden, holistische spa, jacuzzi, stoombad, sauna, Watsu bad, fitnesscentrum, dansstudio, tai-chi paviljoen, yoga, kapsalon, kooklessen.

PRIJZEN VANAF

€ 4.128 tot € 5.733 p.p. inclusief 7 overnachtingen op basis van volpension in een tweepersoons kamer met zeezicht. Prijzen zijn inclusief een wellness tegoed.