Malediven · North Ari Atoll

Constance Moofushi Maldives ****

Constance Moofushi Maldives is een zeer geliefd all-inclusive resort met 110 land- en watervilla’s op een ongerepte locatie met lagunes, zandbanken en bosland. Het is een perfecte bestemming voor liefhebbers van fine dining, duiken en luxueuze strandvakanties. De betoverende aanblik van de omringende oceaan en de rijkdom aan zeefauna zijn ongeëvenaard. Behalve van onvergetelijke snorkel- en duikervaringen kunt u genieten van diverse andere watersporten en van verkwikkende behandelingen voor lichaam en geest in de spa boven het water. De vermaarde Constance Hotels, Resorts and Golf Group levert een fantastische Robinson Crusoë-achtige levensstijl met een zeer hoog serviceniveau.

UW EXTRA 2020

  • Een kamer upgrade en vroege check-in/late check-out indien beschikbaar bij check-in.
  • Een fles wijn bij aankomst.
  • Speciale aanbiedingen in bepaalde periodes.

LOCATIE

North Ari Atoll, Malediven. 25 minuten per watervliegtuig van luchthaven Velana (Malé).

KAMERS

110 kamers verdeeld over 24 Beach Villa’s, 56 Water Villa’s en 30 Senior Water Villa’s, elk met een groot terras, airconditioning, slaapkamer, badkamer en lounge met lcd-tv, Mini Mac met iPod, cd- en dvd-aansluiting, minibar, safe, thee- en koffiefaciliteiten en gratis Wi-Fi.

FACILITEITEN

2 restaurants, 3 bars, zwembad, U Spa by Constance, fitnesscentrum, duikschool, snorkelen, diepzeevissen, niet-gemotoriseerde watersporten en een boetiek. Constance Privélounge op de luchthaven.

PRIJZEN 2020 VANAF

€ 3.750 tot € 5.114 p.p. inclusief 7 overnachtingen op basis van all-inclusive in een tweepersoons beach villa.