Seychellen · North Island

North Island *****

North Island is de belichaming van ‘barefoot luxury’: de ultieme tropische hideaway met persoonlijke, op maat geboden service in een weelderige ambiance.

De all-inclusive formule omvat een ‘elk menu, elke locatie’-benadering voor het diner en een scala aan activiteiten die gasten de natuurlijke wonderen van het eiland laten ontdekken of laten relaxen in stijl.

Privacy en exclusiviteit zijn sleutelwoorden. Het succes van North Island wordt niet alleen zichtbaar in de talrijke prestigieuze awards die het resort gewonnen heeft, maar ook in de terugkeer van vele bedreigde vogel- en plantensoorten.

Gasten kunnen het eiland verkennen in golfbuggy’s, per fiets of te voet met een gids. Naast duiken bij het koraalrif en zeevissen worden ook holistische spabehandelingen aangeboden.

THE VACATION COLLECTION EXTRA'S

  • Een vroege check-in/late check-out indien beschikbaar bij check-in.
  • Bij min. 7 nachten: een massage (60 min.) voor 2.
  • Speciale aanbiedingen in bepaalde periodes.

LOCATIE

North Island, een van de granieten eilanden van de Seychellen, 20 minuten per helikopter van het hoofdeiland Mahé.

KAMERS

10 beachfront villa's, elk met een houten veranda. Elke villa heeft een schitterend uitzicht, privétuintje en directe toegang tot het strand. De villa’s zijn minimaal 450 m2 en de inrichting is volledig in harmonie met de omliggende natuur. In een afgelegen hoek van East Beach ligt Villa North Island, waar u geniet van absolute privacy en prachtig uitzicht vanaf de diverse veranda's.

FACILITEITEN

Openluchtrestaurant met lounge, bar waar u kunt genieten van de zonsondergang, zwembad, spa, massages in de villa’s, bibliotheek, fitnesscentrum en duikcentrum. Butlerservice in alle villa's.

PRIJZEN VANAF

€ 24.457 tot € 28.941 p.p. inclusief 7 overnachtingen met ontbijt in een tweepersoons beachfront villa. All-inclusive toeslag beschikbaar.